Es tracta d'una coca de massa prima i cruixent i, segons el forner, presenta aspectes i dimensions diferents. Té un sabor acaramelat dolç, sol presentar una forma allargada i pesa normalment al voltant del mig kilo. S'acostuma a consumir per esmorzar o berenar, amb unes preses de xocolata o sucada ... Enllaços http://blogs.descobrir.cat/arrandeterra/tag/pa-de-forment/
El PA DE FORMENT és un pa rústic, rodó de crosta daurada i cruixent, de molla fosca i humida i amb aroma de cereal torrat. S'elabora amb una proporció mínma de farina de blat forment del 50% i sempre seguint un procés d'elaboració basat en fermentacions lentes, un format manual i una cocció en forn [...]
Tomàquets verds, dolços, quan són madurs no canvien el seu color verd.
Farina de blat forment i de xeixa en bosses de 600 gr, 5kg i 25 kg. De baix contingut en gluten i molt gustosa. Dona un aroma especial al pa.
Cultivat tradicionalment per al consum domèstic a la vila osonenca d'Oristà, aquesta varietat de cigró es caracteritza visualment per la seva mida reduïda. Es tracta d'un cigró molt gustós i de cocció ràpida, més petit que el cigró habitual i amb pell molt fina, que es comercialitza en petites quantitats. El cigró d'Oristà és una [...]
Paquet de 2 hamburgueses: 100% carn de tot el pollastre + un xic de sal i pebre
La llet de vaca és rica en calci, ferro, fòsfor i magnesi. És molt digestiva i té el mateix nombre de proteïnes que la llet de vaca, més rica en vitamines A i D i té menor contigut en lactosa. És una llet molt blanca. Es tracta d'una llet de pasteurització alta, entre 90 i [...]
Pollastre sencer (en canal)
Els xais ecològics neixen i creixen en explotacions ecològiques al costat de les seves mares. S'alimenten principalment de llet materna i de pastures, però també de farratges i grans de cereals en menor proporció. Tots aquests aliments provenen de l'agricultura ecològica i són lliures de pesticides i d'adobs químics. L'ús restringit que la ramaderia ecològica [...]
Comentaris recents