Bisbe

Embotit cuit de fetge de porc, produït sobretot al nord de Catalunya, i amb una base d’elaboració comuna al pa de fetge.

Per elaborar aquesta modalitat de bull es barreja el fetge del porc picat amb cansalada viada i grassa, carn del cap, carn magra, papada, llebrer i cotnes, i es condimenta amb sal, pebre i all i julivert, es lliga amb ou, s’emboteix i es cou. El bull de fetge s’acostuma a embotir en el budell bisbe o cec.

En resulta un embotit de textura tendra però consistent i de sabor intens. S’empra sobretot per als entremesos, per entrepans o acompanyant torrades o pa amb tomàquet.

El Soler de n’Hug és una masia de Prats de Lluçanès on s’hi duu activitat agrícola i ramadera des de fa dècades.

Embotits Camprubí oferim totes les varietats d’embotit tradicional de la zona i som reconeguts pel gust autèntic i singular de la nostra botifarra negra.

Venda de carn fresca de porc, pollastre, xai i vedella. Elaboració d’embotits.