Ja tenim a punt el primer lot de productes de proximitat del Lluçanès per portar-vos a casa!

El primer lot de productes el dediquem a l’estiu: “Arriba l’estiu. Tasta el Lluçanès”. 

Arriba l’estiu i el sol comença a escalfar, els camps canvien de color i s’omplen les espigues de blat forment; una temperatura que convida a fer el vermut a l’ombra fent un tast del Lluçanès amb productes locals acompanyat amb cervesa artesana, o encendre la barbacoa per degustar un xai de gran qualitat.

————————————————————————————————————————————-

Aquest primer lot està format per:

1 Formatge de vaca “Olost” – Reixagó. Peça de 450g aprox. Formatge de llet crua de pasta dura, de coagulació enzimàtica i de maduració mitja. D’escorça natural raspallada i 5 setmanes de maduració.

1 Formatge de cabra “Prior” – Formatges de Lluçà. Peça de 350g aprox. Formatge de llet crua, quallada làctica amb geotricum de curta maduració (tres setmanes), amb escorça de carbó vegetal.

1 Sobrassada – Cal Janet. Embotit curat d’elaboració pròpia.

Xai per a 4 persones – El Soler de n’Hug. Xai de ramat propi, nascut i criat a l’explotació. Paquet de 800g aprox.

1 Bull negre – Can Salada. Embotit cuit d’elaboració pròpia

2 Cerveses artesanes – Kibus. 1 cervesa IPA americana (agoserada, que segueix la tradició artesana més autèntica) i 1 cervesa Blonde Wheat Ale (amb blat forment del Lluçanès i llúpol Lolita de proximitat)

1 Pot de ceba caramel.litzada amb tòfona – Noir et Blanc. Pot de 168g. Elaborada de forma artesanal i minuciosa que no et deixa indiferent.

1 Paquet de Blat forment – Mas Terricabras. Paquet de 500g de blat forment en forma de blat escairat, produït i recol·lectat a la pròpia explotació. Ideal per cuinar plats amb verdures, substituint l’arròs, en amanides o per acompanyament.

1 Pa de blat forment – Forn Cal Pujals. Barra d’1kg. Elaborat sense presses, de llargues fermentacions i cuit amb forn de llenya, és un dels millors pans de la comarca.

————————————————————————————————————————————–

  • Teniu temps per reservar el vostre lot fins el 17 de juny!
  • El divendres 19 de juny us el farem arribar al casa!

Amb aquest lot us volem portar un bocí del nostre apreciat rebost del Lluçanès a casa! Us farem arribar l’essència dels sabors del Lluçanès perquè pogueu assaborir els aliments de la nostra terra!

Share
This