Lots de productes “Un bocí de Lluçanès al mes”

Qui no ha sentit a dir “fa temps que no menjava una llonganissa com aquesta, o “aquest pa em recorda el pa d’abans”? Al Lluçanès elaborem productes locals de gran qualitat!

L’Associació Lluçanès a Taula, fem un pas més i hem ideat la venda de lots de productes agroalimentaris anomenats “Un bocí de Lluçanès al mes”, amb productes dels elaboradors de l’associació, amb l’objectiu de fer arribar els aliments de la nostra terra per omplir-vos el rebost amb productes de qualitat i proximitat del Lluçanès de forma mensual.

Els lots estaran formats per productes locals del Lluçanès elaborats pels nostres productors, i cada mes variaran: embotits, formatges, pa i coques de diferents tipus, brioixeria, cerveses artesanes, carn, ous, melmelades i conserves, blat i farina forment, tòfona, bolet sec, entre altres.

Un tema vehicularà tot el contingut del lot, i anirà en funció de l’estació de l’any, els esdeveniments del territori, els colors, olors, textures, etc. 

La comercialització dels lots es realitzarà a través de la plataforma Compra Lluçanès (https://comprallucanes.cat/marketplace/llucanes-a-taula/). Es podran reservar durant tot el mes i es centralitzaran en un dia de repartició i entrega a domicili, sense cost pels residents al Lluçanès, i amb taxa de transport per la resta del territori català.

El primer lot de productes locals “Un bocí de Lluçanès al mes” es posarà a la venta el mes juny i es repartirà als clients el divendres 19 de juny a la tarda, a punt per la revetlla de Sant Joan. El tema central d’aquest primer lot és: “Arriba l’estiu. Tasta el Lluçanès”. Arriba l’estiu i el sol comença a escalfar, canvien de color els camps i s’omplen les espigues de blat forment; una temperatura que convida a fer el vermut a l’ombra fent un tast del Lluçanès amb productes locals acompanyat amb cervesa artesana, o encendre la barbacoa per degustar un xai de gran qualitat.

Aquest primer lot està format per:

1 Formatge de vaca – Reixagó
1 Formatge de cabra – Formatges de Lluçà
1 Sobrassada – Cal Janet
Xai per a 4 persones – El Soler de n’Hug
1 Bull negre – Can Salada
2 Cerveses – Kibus
1 Pot de ceba caramel.litzada amb tòfona – Noir et Blanc
1 Paquet de Blat forment – Mas Terricabras
1 Pa de blat forment – Forn Cal Pujals

Amb aquest lot us volem portar un bocí del nostre apreciat rebost del Lluçanès a casa! Us farem arribar l’essència dels sabors del Lluçanès perquè pogueu assaborir els aliments de la nostra terra!

Share
This