Cal Janet
Des de l’any 1967, ja van més de 40, a Cal Janet, hem sigut cansaladers, elaborant embotits cuits i curats, conservant els productes tradicionals de la matança del porc i aportant-ne de nous, garantint la seva qualitat amb el nostre millor treball.
Amb el pas dels anys hem intentat combinar el respecte pels gustos de sempre amb la incorporación de nous productes i nous sabors, amb preferencia als sabors de temporada. És per aixó que us oferim els elaborats de sempre amb nous gustos, com el bull amb foie o amb bolts, botifarres de sabors diversos, lllonganissa de senglar, etc..
Aquesta il·lusió per la feina ben feta i els procediments artesanals ens porta el màxim reconeixement amb la fidelitat mostrada pels nostres amics i clients al llarg del temps, alhora que tambè ens fou reconeguda amb el nomenament de Mestre Artesà Alimentàri, Cansalader- Xarcuter, per la Generalitat de Catalunya.
Persona de contacte
Correu electrònic
Pàgina web
Certificats de qualitat
- Mestre artesà