Reixagó

A Mas REIXAGÓ s’elaboren sis tipus de formatges artesans tots produïts amb la llet crua del nostre propi ramat de vaques, el qual s’ha criat i alimentat amb molta cura per obtenir una llet de màxima qualitat.

Tenim un compromís amb pagès i en elaborar de manera artesanal, sostenible i respectuosa amb el producte i amb la terra. El fet de poder treballar així, és el que ens permet produir sense alterar la nostra matèria prima, i el fet de poder engegar els nostres animals al camp és el que caracteritza el nostre formatge amb la nostra terra del Lluçanès.

Elaborem formatges suaus i cremosos aptes per tots els paladars, fins a joies més intenses ja siguin toves o curades per més golafres. Creiem en la varietat del nostre producte i en seguir treballant, innovant i creixent com a font d’excel·lència.

 

Persona de contacte
Cristina Majó
Correu electrònic
Pàgina web
Instagram
Facebook
Twitter
Adreça
Casa Reixagó (afores)

08516 – Olost (Lluçanès)

Telèfon mòbil