Forn Franquesa
Desde l’any 1952 Forn Franquesa ens dediquem a l’elaboració artesanal a l’obrador de Perafita. Una marca Coques de Perafita, sinònim de qualitat i prestigi, només amb esforç, dedicació i perseverança ens ha estat possible créixer. La nostra filosofia és la passió per un dels oficis més antics i més artesans com és la de flequer i pastisser. Actualment disposem de 6 botigues pròpies, i som presents a les principals fires i mercats d’arreu del territori català, a més de clients i punts de venda molt diversos.
El públc majoritàri ens coneix per la boníssima coca de sempre! Elaborada com ho feien els nostres avis, cuita amb forn de llenya de pi. Destaquem també la nostra varietat de pans, cuits al forn de llenya. Elaborem també productes de pastisseria, i també els productres tradicionals de cada festa, panellets, tortell de reis, coca de Sant Joan….
Una àmplia varietat de més de 50 tipus de coques dolçes i salades,. En destaquem la coca de xocolata, de sucre i anís, de crema, de llardons, de cabell d’àngel, a més de les coques salades de recapte i anxoves, botifarra, etc.
Un petit plaer.
Persona de contacte
Correu electrònic
Pàgina web
Certificats de qualitat
- Carnet artesà alimentària
- Associat al Clúster Catalonia Gourmet
Altres establiments
PLATJA D’ARO
C. Pineda de Mar, 1 – (Galeries Neptuno)
T. 972 82 67 59
BARCELONA
Avinguda Gaudí, 45-47
T. 93 436 64 50
BARCELONA
Gran Via de les Corts Catalanes, 272
T. 931 254 322
GIRONA
Rambla de la Llibertat, 23
M. 606 360 448
VIC
Avda. Estadi, 19
T. 93 889 55 13
VIC
Ronda Camprodon, 41
T. 93 889 27 04
SANT LLORENÇ DE
MORUNYS
C. Major, 8
T. 972 49 22 00
TORELLÓ
C. Montesquiu, 51
T. 93 859 03 75